Telefoon: 0318 611 309        mobiel: 0611 014 870                 info@klinkenbergvastgoed.nl  

Molenstraat 39 te Ede

Omschrijving 

Wat dacht u van een kleinschalige winkelunit aan de rand van het Centrum?? De unit is geschikt voor vele doeleinden zoals detailhandel; commerciële dienstverlening of kantoor.

Ligging en bereikbaarheid

De aangeboden unit is gelegen aan de doorgaande route van centrum en is een perfecte zichtlocatie. Direct naast het marktplein waar 2 maal per week (maandag en zaterdag) een grote warenmarkt wordt gehouden. Direct bij de in- en uitrit van de parkeergarage en met diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

 Indeling

Deze unit heeft een oppervlakte van ca. 90 m²  en is tevens voorzien van c.v. gas, toilet en pantry alsmede een systeemplafond met ingebouwde verlichting.

Huurprijs

Deze bedraagt € 1.000,-- per maand exclusief BTW

BTW Heffing

Uitgangspunt is een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan het 90% criterium is er van rechtswege sprake van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Indien dit het geval is zal de overeengekomen kale huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten

Zijn niet verschuldigd. Huurder kan rechtstreeks contracteren met de nutsbedrijven.

Parkeren

In de directe omgeving is ruim voldoende (betaald) parkeren mogelijk.

Huurtermijn

5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar via standaard ROZ contract en algemene voorwaarden.

Huurprijsherziening

Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumenten Prijs Index (CPI), reeks voor alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling

De huurprijs te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Zekerheidsstelling

Door middel van een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting. Deze bankgarantie dient door verhuurder te zijn ontvangen uiterlijk op de datum van oplevering aan huurder.

Indien gewenst kan huurder ook een waarborgsom storten op rekening van verhuurder. Over deze waarborgsom wordt GEEN rente vergoed.

Aanvaarding

In overleg desgewenst spoedig.

Voorbehoud

Het vorenstaande betreft geen aanbod doch uitsluitend een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het aangeboden onroerend goed. Wij kunnen nimmer instaan voor de juistheid of de volledigheid van deze gegevens.

Tenslotte

Voor verdere informatie en/of een bezichtiging van het pand zullen wij gaarne met u een vrijblijvende afspraak maken. Mocht het hierbij aangebodene niet aan uw verwachtingen en/of eisen voldoen dan vernemen wij dat gaarne zodat wij naar een beter passende oplossing kunnen zoeken.  

KLINKENBERG VASTGOED 
Gildestraat 18
6711 DM EDE
0318-611309 OF 0611 014870
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go to top