Telefoon: 0318 611 309        mobiel: 0611 014 870                 info@klinkenbergvastgoed.nl  

Molenstraat 39 te Ede

Omschrijving 

Wat dacht u van een kleinschalige winkelunit aan de rand van het Centrum?? De unit is geschikt voor vele doeleinden zoals detailhandel; commerciële dienstverlening of kantoor.

Ligging en bereikbaarheid

De aangeboden unit is gelegen aan de doorgaande route van centrum en is een perfecte zichtlocatie. Direct naast het marktplein waar 2 maal per week (maandag en zaterdag) een grote warenmarkt wordt gehouden. Direct bij de in- en uitrit van de parkeergarage en met diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Lees meer...

Telefoonweg 74 te Ede

Omschrijving

Een zeer royale en op een goede locatie gelegen winkelunit. De unit is geschikt voor vele doeleinden zoals detailhandel; commerciële dienstverlening, kantoor of horeca.

Ligging en Bereikbaarheid

De aangeboden unit is gelegen aan de doorgaande route van centrum en is een perfecte zichtlocatie. Tegenover het bekende parkeerterrein Kuiperplein en met de bushalte voor de deur Direct bij de in- en uitrit van de parkeergarage en met diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Lees meer...

Molenstraat 23 te Ede

Omschrijving                             

WAT DACHT U VAN EEN FANTASTISCHE KLEINE WINKELUNIT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM?

Ligging en bereikbaarheid

Deze winkelunit ligt aan de doorgaande route van het centrum en is een perfecte zichtlocatie. Direct naast het MARKTPLEIN waar 2 maal per week een grote warenmarkt wordt gehouden. Tevens direct bij de in en uitgang van de parkeergarage.

Lees meer...

Grotestraat 103 te Ede

Omschrijving

Wat dacht u van een kleinschalige winkelunit op een A1 locatie op de hoek van de Grotestraat en de Molenstraat aan de rand van het Centrum??
De unit is geschikt voor vele doeleinden zoals detailhandel; commerciële dienstverlening of kantoor. GEEN HORECA.

Ligging en Bereikbaarheid

De aangeboden unit is gelegen aan de doorgaande route van centrum en is een perfecte zichtlocatie.
Optimale zichtlocatie door zijn ligging aan de ingang van de Grotestraat en op de hoek van de Molenstraat en dus direct naast het marktplein waar 2 maal per week (maandag en zaterdag) een grote warenmarkt wordt gehouden.
Direct bij de in- en uitrit van de parkeergarage en met diverse parkeermogelijkheden in de directe omgeving..

Lees meer...

Go to top