Telefoon: 0318 611 309        mobiel: 0611 014 870                 info@klinkenbergvastgoed.nl  

Molenstraat 23 te Ede

Omschrijving                             

WAT DACHT U VAN EEN FANTASTISCHE KLEINE WINKELUNIT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM?

Ligging en bereikbaarheid

Deze winkelunit ligt aan de doorgaande route van het centrum en is een perfecte zichtlocatie. Direct naast het MARKTPLEIN waar 2 maal per week een grote warenmarkt wordt gehouden. Tevens direct bij de in en uitgang van de parkeergarage.

 Indeling

Begane grond

Een winkelunit van ca. 40 m² met een geheel glazen voorpui.

Souterrain

Onder de winkel bevind zich nog een ruimte van ca. 40 m² met een toilet en pantry

Huurprijs

Deze bedraagt € 900,-- per maand exclusief BTW

Servicekosten

Zijn niet verschuldigd omdat huurder rechtstreeks contracteert met de plaatselijke nutsbedrijven.

Parkeren

Kort parkeren is mogelijk in de parkeerhavens aan de Molenstraat terwijl er voor lang parkeren zeer ruime voorzieningen zijn in de nabij gelegen parkeergarage en/of het parkeerterrein aan de Bunschoterweg het v/m Boniterrein. LET WEL EDE KENT UITSLUITEND BETAALD PARKEREN.

Oplevering

De unit wordt opgeleverd in de huidige staat d.w.z.:

* met cv
* met systeemplafond
* met verlichting

Huurtermijn

Uitgangspunt is een huurtermijn van 5 jaar met 5 optiejaren conform de standaard ROZ bepalingen en algemene voorwaarden. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

huurprijsherziening

De huurprijs wordt jaarlijks voor het eerst na 1 huurjaar geïndexeerd op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten prijsindex (CPI) reeks alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau Statistiek (CBS)

Huurbetaling

De huurprijs wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Waarborgsom/ bankgarantie

Bij de ingang van de huurovereenkomst dient huurder aan verhuurder een waarborgsom te betalen gelijk aan drie maanden huurverplichting inclusief BTW. Indien gewenst kan daarvoor ook een bankgarantie worden overlegd van een erkende Nederlandse Bankinstelling.

Aanvaarding

De winkelunit is in overleg (per direct) beschikbaar.

Voorbehoud

Het vorenstaande betreft GEEN aanbod doch uitsluitend en alleen een globale informatie met betrekking tot de aangeboden winkelunit. Na een bezichtiging en een persoonlijk onderhoud kunnen nadere afspraken omtrent door verhuurder te stellen voorwaarden worden gemaakt.

Tenslotte

Voor verdere informatie en/of voor het maken van een bezichtigingsafspraak verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Mocht na bestudering van deze info het aangeboden pand niet aan uw wensen voldoen neem dan gerust contact met ons op dan kunnen wij bekijken of er andere oplossingen mogelijk zijn.

Go to top